Trainer

Met veel plezier train ik een groep spelers die willen groeien in hun acteerkwaliteiten. Ik kijk naar wat de behoefte is van de groep en hoe ik daarin kan voorzien. Dat kan uiteenlopen van improvisatie tot beweging, van tekst- tot muziektheater.

Regisseur

Samen met de spelers zoek ik als regisseur naar een sterk geheel. Elke speler heeft wat toe te voegen, daar maak ik graag gebruik van. Ik houd ervan om de verschillende mogelijkheden uit te proberen. ook in combinatie met beeld en geluid is het elke keer weer een mooie uitdaging om een totaal neer te zetten wat klopt.

Drama in de kerkdienst

Theater een sterk middel om in te zetten in en om de dienst. Steeds meer gemeenten zien het nut van drama in. Dit kan lastig zijn, want hoe past het drama goed in het geheel? Hoe kan je kwaliteit bieden en houden? Mede door mijn ervaring in mijn eigen gemeente de Pijler, help ik andere kerken graag om theater te maken.

Stemcoaching

Koren of individuen coach ik in stemgebruik. Basishouding, ademsteun, richting, articulatie maar ook presentatie, beleving, samenwerking en interactie met de kijker komen aan bod. Ik maak mensen bewuster van hun stemapparaat, zodat men hier meer mee kan bereiken.

Actrice

Zelf spelen blijft een grote passie. Ik ga graag de uitdaging aan om iets nieuws te ontdekken, zodat ik mijzelf ook hierin blijf ontwikkelen.